Ανακοινώσεις

22/02/2017 - ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΥΝHΓΙ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟΥ ΚΡΥΜΜΕΝΟΥ ΘΗΣΑΥΡΟΥ

Την Πέμπτη 23/02/2017 και ώρα 00:01 από τη σελίδα του παιχνιδιού στο facebok: https://www.facebook.com/10WTH θα δοθούν οι οδηγίες του κυνηγιού.

Οι φάσεις της διαδικασίας αυτής είναι δύο. Η πρώτη φάση ξεκινάει με τις πρώτες οδηγίες που θα δοθούν στις 00:01 και θα συνεχίζει να είναι ενεργή μέχρι το τέλος του κυνηγιού. Στις 00:31 θα δοθούν οι οδηγίες για την δεύτερη φάση και θα συνεχίσει να είναι ενεργή μέχρι το τέλος του κυνηγιού.

Το τέλος του κυνηγιού ορίζεται από τη στιγμή που ο πρώτος κυνηγός απαντήσει σωστά σε όλους τους γρίφους και παραδώσει πρώτος τις απαντήσεις. Σε κάθε φάση θα λάβετε 3 γρίφους. Ο συνδυασμός των απαντήσεων θα δώσει την απάντηση της εκάστοτε φάση.

Για τη κυνήγι θα χρειαστεί να έχετε μαζί σας: μια πυξίδα (αρκεί και μια φωτογραφία από πυξίδα), γεωμετρικά σχήματα (χάρακας και διαβήτης), υπολογιστής με κάμερα και μικρόφωνο.

Καλό κυνήγι!
Στράβων
Κένταυρος
Αγγελική
Νώε
Ίρις

10/02/2017 - ΜΙΑ ΑΝΑΣΑ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΦΑΣΗ

Γίνατε 700! Ένα μεγάλο ρεκόρ που μεταφέρει σε όλους τον επετειακό χαρακτήρα του Διαδικτυακού Κρυμμένου Θησαυρού. 700 χρήστες πριν το πέρας της τρίτης φάσης!


Περάσατε από δρόμους μακρινούς, φτιάξατε γαλακτομπούρεκα, φορέσατε τα καλά σας για να φωτογραφηθείτε σε ρυθμούς μιούζικαλ. Ο Στράβωνας, ο Κένταυρος και η Αγγελική δηλώνουν απολύτως ικανοποιημένοι με τις αποδόσεις σας και κυρίως για το ευγενές, καθαρό, καρναβαλικό κλίμα σας. Ένα δευτερόλεπτο μετά τα μεσάνυχτα του Σαββάτου 11 Φεβρουαρίου, ο Νώε σας καλωσορίζει στη φάση της μάσκας. “Ο κόσμος είναι τραγικός αν τον νιώσεις και αστείος αν τον σκεφτείς”. Γέλιο και δάκρυ μαζί με το κοινωνικό μήνυμα του 10ου Διαδικτυακού Κρυμμένου Θησαυρού για αλληλοστήριξη και σεβασμό σε όλους τους συνανθρώπους μας. «Ο κόσμος είναι όλος μια σκηνή» έγραψε ο Σαίξπηρ. Ας προσφέρουμε τη δική μας μικρή βοήθεια σε όσους τη χρειάζονται, όπως θα ζητηθεί στην τέταρτη φάση «Νώε» του παιχνιδιού. Το μήνυμα που μας δώσατε από τα πρώτα χρόνια του παιχνιδιού, αυτό ακριβώς το μήνυμα θέλουμε να μεταφέρουμε σε όλο τον κόσμο, πως το Πατρινό Καρναβάλι εκτός από ανατροπή, γέλιο και ξεγνοιασιά είναι κοινωνική προσφορά και ευαισθητοποίηση στο κόσμο που συνεχώς αλλάζει.

Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 00:01
Τέταρτη φάση 10ου Διαδικτυακού Κρυμμένου Θησαυρού.

Η ομάδα του 10ου Διαδικτυακού Κρυμμένου Θησαυρού ευχαριστεί θερμά την κριτικό θεάτρου Λουίζα Αρκουμανέα για την παραχώρηση μετάφρασης αποσπάσματος, που έχει συμπεριληφθεί στις ερωτήσεις της τέταρτης φάσης.
Καλή συνέχεια στο ταξίδι σας.

24/01/2017
Λόγω τεχνικού προβλήματος που παρουσιάστηκε σε χρήστες κατά την αποθήκευση των απαντήσεων τους, δεν αποθηκεύτηκαν οι απαντήσεις τους. Παρακαλούμε επαναλάβετε τη διαδικασία από την αρχή. Σε οποιαδήποτε περίπτωση παρουσιαστεί τεχνικό πρόβλημα, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.

ΕΝΑΡΞΗ – ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ ΚΡΥΜΜΕΝΟΥ ΘΗΣΑΥΡΟΥ: 22-1-2017 ΩΡΑ 00.00.01′
ΛΗΞΗ – ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ ΚΡΥΜΜΕΝΟΥ ΘΗΣΑΥΡΟΥ: 26-2–2017 ΩΡΑ 18.00
FOLLOW US